Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

OPLYSNINGER DU SOM KUNDE BØR VIDE..

Salonen og butikken er IKKE lukket ned, og alle kunder med tidsbestillinger modtager selvfølgelig stadig deres sms-påmimdelser som normalt 2 dage før.

ønsker du IKKE at møde op til din bestilte tid, eller skulle du af en eller anden grund ønske at aflyse din tid, så HUSK AT AFLYSE SENEST 2 DAGE FØR. 

selvom vi har COVID19 (corona) virus i DK, så er det stadig op til dig/jer som kunde at aflyse jeres tid SENEST NÅR I MODTAGER SMS-PÅMINDELSEN (hvilket er 48 timer før den aktuelle tid)

ved afbud senere end de to dage før, kan der blive tillagt gebyr.  og netop dette har altid stået opslåt i butikken/salonen, samt med tilhørende understående tekst..

 

"UDEBLIVELSE FRA AFTALT TID BETALES SOM VÆRENDE BEHANDLINGENS PRIS"

 

OBS OBS OBS

skulle der ske ændringer undervejs, så at jeg er nødsaget til at lukke salonen/butikken ned, og aflyse tider, så konatkter jeg selvfølgelig ALLE kunder der har tidsbestillinger lagt ind i booking-systemet, og sms-systemet vil deraf blive deaktiveret så der ikke udsendes påmindelser.

---------------------------------------------------------------------------

 

 

COVID19 (corona virus )

Jeg vil med respekt af regeringens anbefalinger,  følge alle vejledninger for at forhindre denne virus i at sprede sig.

og jeg regner selvfølgelig med at i vil være med til at gøre det samme :)

dette gøres bedst ved at holde afstand - menneske til menneske - samt her bliver gjort ekstra rent, afsprittet overflader der ofte bliver berørt, samt en høj håndhygiejne.

jeg anbefaler derfor at i ikke møder op med hele familien, men kun 1 ejer, når i skal aflevere og hente jeres kæledyr.

jeg forsøger ligeledes at planlægge, så vidt muligt, så der max er 1-2 personer i butikken af gangen.

------------------------------------------------

 

 

KLIP AF KLØER UDEN TIDSBESTILLING, FØRSTE ONSDAG I MAJ MÅNED

er desværre også. ..AFLYST !


flere kunder har spurgt hvorfor jeg aflyser ? jeg aflyser af den grund. at der til tider kan være flere mennesker i butikken end de nye corona-regler tilråder. samt for at undgå at folk kommer for tæt på hinanden, og at jeg jo skal have tid til at rengøre imellem hver kunde, samt holde håndhygiejnen højt, ser jeg det nødvendigt at vi endnu engang må klare negle-klippe-dagen KUN MED TIDSBESTILLING!

 

DU KAN SELVFØLGELIG STADIG FÅ KLIPPET KLØER PÅ DIN HUND, KAT, KANIN  OG MARSIN :) men det kræver at du bestiller en fast tid via telefon/sms på 20637034

SAMT ALLE BEHANDLINGER BLIVER I ØJEBLIKKET UDFØRT UDEN EJER 

 

hvad regeringen lægger ud til, så ser det foreløbig ud til at reglerne læmpes lidt i midten af maj måned...så vi krydser fingre for at "klip af kløer uden tidsbestilling" i juni måned, vil køre som normalt. MEN...

FØLG MED HER PÅ SIDEN HVOR DER OPDATERES HVER MÅNED


-------------------------------------------------------------------------------------

 

 

VORES KÆLEDYR...OG DE NYESTE UNDERSØGELSER


undersøgelser viser stadig at hunde IKKE er "modtagelige" over for viruset.
 der er kun registeret i 1 hund hvor der var covid19 i dens afføring i kina, hvor hunden døde af andre årsager. Derfor er der endnu ingen beviser for at covid19 kan smitte fra hund til menneske.

Ved de få dyr, hvor man har fundet covid19 i deres afføring (undersølgelse med kattedyr), er de blevet smittet via deres alvorligt syge mennesker/ejere/passere, men dyrene selv er meget begrænset påvirket, har meget få symptomer, og kommer meget hurtigt over det. 

som tidligere nævnt i sidste måned, så udtaler WHO og DANSK DYRLÆGE FORENING at "der er ikke beviser for at dyr som hunde og katte har smittet mennesker". og hvis de dyr udgjorde en væsentlig brik i smittespredningen af virusset til mennesker, så er man overbevist om at det ville være blevet opdaget.

som også tidligere nævnt, så smitter covid19-corona-virus via dråber, og der er derfor en teoretisk risiko for, at hvis du selv er syg, kan overføre disse dråber til din hunds pels, ved f.eks nysen eller klappen/kælen af hunden. hunden kan derfor være smittebære som hvis man sammenligner hundens pels og et dørhåndtag. 

- kort sagt ....er du i tvivl, så kom din hund en tur i bad og vask den godt med en god hundeshampoo !

 ...man kan jo aldrig få en "for lækker" nyvasket hund :)

---------------------------------------------------------------------------

 

 

TAK TAK og atter TAK :)

jeg må stadig sige en stor TUSIND TAK til alle jer dejlige kunder der møder op til jeres aftalte tider, og tager hensyn til hinanden og holder afstand, samt ikke mindst støtter op om min lille forretning og måske køber en ekstra lille ting med hjem til vuffi, som giver gælde begge veje. ..Tusind tak :)

 

der vil altid være kunder der ikke møder op til deres aftalte tid - desværre er der bare lidt for mange i disse corona-tider - så min bøn er direkte til jer....tag telefonen og meld afbud i stedet for at blive væk!  når i i stedet for melder afbud, så har jeg jo mulighed for at tilbyde tiden til en anden kunde, hvilket ikke er gældende hvis jeg utålmodigt sidder og venter forgæves på at kunden ikke møder op...for ikke at snakke om NUL OMSÆTNING !!

det er en svær tid for alle, men jeg tror på at vi kan komme nogenlunde igennem krisen ved fælles hjælp og indsats i samfundet :)

-----------

må vi alle passe på hinanden :) - vi har alle et ansvar !

på gensyn :)

mvh Betina, Hundefrisøren Randers