Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

salonen er IKKE lukket ned..

SALONEN HAR ÅBENT SOM NORMALT..

..men vi følge selvfølgelig med i udviklingen her i danmark mht til corona virus.

VI ER IKKE LUKKET NED, men vi vil, med respekt af regeringens anbefalinger, følge alle vejledninger for at forhindre corona virus i at sprede sig...'

..og dette gør vi ved at holde afstand - menneske til menneske - ved ekstra rengøring samt løbende desinficering af dankort terminal, dørhåndtag mm samt den anbefalede høje håndhygiejne.

MAX 1 KUNDE I BUTIKKEN AF GANGEN...SÅDAN MINDSKER VI DIREKTE SMITTE

 undgå derfor også, at i ikke møder op hele familien..Men derimod kun 1 pers.

 

 

KLIP AF KLØER...

 

Jeg klipper gerne stadig kløer på jeres hunde :) 

men grundet nye tiltag, så vil det fra dags dato foregå UDEN EJER . dvs. Jeg tager hundesnoren/hunden og går ind og klipper kløerne, for mest mulig at undgå kontakt menneske til menneske.

vi regner alle med at dette er for en kortere periode, og at vi på et kommende tidspunkt kan gå tilbage til det normale igen :) men ind til videre er det UDEN EJER.

 

..........OBS  OBS   OBS   OBS   OBS   OBS   OBS   OBS   OBS .......  

 klip af kløer onsdag d. 1. april...  ER AFLYST. ..(og det er ikke en aprilsnar )

Har din hund brug for at få klippet kløer, så ring og bestil en fast tid, så at det kun er DIG og din hund der møder op på det gældende tidspunkt.

 

--------------------------------------------------------------

 

HAR DU IKKE MOD PÅ AT KOMME IND I BUTIKKEN I DENNE TID ??


Er du nervøs for at komme ind i butikken i denne tid, men gerne vil have ordnet din hund til den bestilte tid - så skriv eller ring i god tid og vi kan aftale at mødes udenfor, hvor jeg får overdraget vuffi, så mest mulig indendørs/direkte kontakt undgås.

måtte du have spørgsmål? - så er du velkommen til at ringe i åbningstiden på 20637034  eller skrive en mail via hjemmesiden .

 

------------------------------------------------------

 

CORONA-VIRUS OG VORES KÆLEDYR

Hunde og katte er potentielle smittebærere - dvs. virus kan sidde i pelsen, på samme måde som det kan sidde fast på et dørhåndtag eller et tastatur.

MEN..ifølge DEN DANSKE DYRLÆGEFORNING, er der ingen beviser for at familiedyr - herunder hunde og katte - er med til at sprede den.

 

ER DU SELV SYG....OG HAR KÆLEDYR!?

DANSK DYRLÆGE FORENING anbefaler at hvis du selv er syg, så undgå direkte kontakt med dit kæledyr. men er kontakt en nødvendighed så brug mundbind og vask hænder. bed evt. en anden passe din hund - en rask person kan sagtens lufte din hund, når bare i sikre minimal personlig kontakt menneske til menneske.

ER DU SELV SYG, OG DIN HUND HAR EN TID PÅ SALONEN...SÅ RING !!


DU MÅ IKKE SELV MØDE OP MED DIN HUND HVIS DU ER SYG, ELLER HVIS DER ER MISTANTE OM SYGDOM. MEN RING DERIMOD AFBUD I GOD TID.

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

FØLG SIDEN HER....


ønsker/kan du ikke at møde op til den aftalte tid...så HUSK AT MELDE AFBUD !
    du kan desuden slette/oprette pelspleje tid via den direkte vej i online-bookningen her på hjemmesiden. dette kræver at du/i allerede er oprettet i systemet.

 

ÆNDRINGER / LUKNING

skulle der ske ændringer i hverdagen eller andre beslutninger som i, som kunder bør vide, så vil det blive slået op her på hjemmesidens sidste nyt.

skulle det komme så langt at vi bliver nød til at lukke og aflyse tider, så vil det ligeledes blive slået op her, samt ALLE DE KUNDER DER HAR FASTE TIDER, og som vil blive påvirket, I VIL DA ALLE BLIVE KONTAKTET AF MIG, DIREKTE PÅ TELEFON...

..FØLG MED PÅ SIDEN HER !!

 

---------------------------------------------------------------

 

TAK TIL ALLE DE FREM-MØDTE :)

Ind til videre så er de fleste nu mødt op til deres aftalte tider. og til alle jer, skal i have TUSIND TAK for jeres opbakning til "lille mig, som selvstændig"... jeg kan jo ikke overleve denne tid uden jer faste kunder, når nu dette rammer Danmark så hårdt.

ydermere TAK til de af jer kunder der lige køber en "lille ekstra ting til vuffer"  med hjem. det betyder utrolig meget, den ekstra ting og støtte gør glæde begge veje i denne lidt svære og trængte tid.

 

---------------------------------------------------------------

 

Må vi alle passe på hinanden....vi har alle et ansvar !!

 

Betina Hansen

hundefrisøren Randers