Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

oktober nyt i butik og salon..

klip af kløer uden tidsbestilling..

d. 7 oktober kl 8.00 til 17.00...bare mød op (dog max 1 person med under behandlingen på salonen grundet COVID-19)

ude fra gaden kan du frit kigge igennem butiksvinduet og oplyse dig om evt andre ventende kunder, så vi stadig kan holde afstand til hinanden. (bryder i jer ikke om at der måske kan være andre kunder, så er det også muligt at bestille faste tider alle andre åbningsdage...bare ring, mail eller send en sms)

derefter vil den næste negle-klippedag være d. 4 november 2020

..kan du/i ikke denne dag, så er det altid mulig at bestille en fast tid en anden hverdag :)

----------------------------------------------------------------------

 

Ventetid på pelspleje i salonen

de sidste par måneder har jeg her på siden skrevet, om de mange gamle hunde der er faldet fra i år pga alder (en stor tanke til alle jer). dette har gjort at der har været huller i kalenderen at booke/onlinebooke...og hvilket i også har gjort. men grundet flere har flyttet rundt på deres tider, er der stadig lidt huller her og der tilbage (dog ingen i december måned)...så book bare løs :)

til jer der er på forkant : så er der nu fyldt godt op i januar og februar måned.  så hvis din hund skal have den næste tid i det nye år og du har specielle ønsker ang tid, så er det nu du skal bestille tid :)

jeg gør opmærksom på at klip af kløer, badning af mindre hunde mm er der som regel løbende tider til inden for 0-14 dage.

-------------------------------------------------------------

 

TILBUD i butikken


i denne måned er der sat focus på "pleje" samt "det våde vejr og kulden er på vej"

feks. så kan du til "pleje" af din hund købe både tandbærste, tandpasta, tandrensende legesager, spiselige tandbørster, tandskraber, mundskyld, ørerens, øjenservietter mm

+ husk at der ALTID er 10% rabat på B6B shampoo ifølge betalende besøg på salonen, samt altid rabat til faste kunder !! for ikke at nævne rest salg af den lille størrelse shampoo/balsam som udgår her og derfor sælges til en ekstra god pris

samt..

vi skal have ryddet op i tøj og dækkener....spar op til 50% på udvalgte modeller og størrelser (mest til små  og mellem hunde..men også enkelte modeller til rigtig store hunde)

f.eks 2!1 vinterdækkener...str 25,30,35,40,45 cm ryg....-40% rabat...pris fra kun 120kr.

...og så skal der jo også lige være noget der er sjovt for jeres hunde...så alle legesager i vinduet...KUN 35kr pr del

---------------------------------------------------------

 

 lukkedage i oktober : salonen og butikken holder lukket d. 23/10

Normale åbningstider :

mandag, tirsdag, torsdag kl 8,00-16,00

onsdag kl 8,00-17,00

fredage lige uger lukket og ulige uger 8,00-16,00

-----------------------------------------------------------

 

Julen nærmer sig...på godt og skidt..men med håb og tro om fremtiden..

rigtig mange vil gerne have deres hund ordnet til jul..og det er fuldt forståeligt. MEN p.t er der ikke flere ledieg tider i december til større pelspleje. jeg skriver dog meget gerne op på afbudslisten hvor man vil blive konatketet hvis ledige tider opstår. (nuværende kunder kan også selv skrive sig på afbudslisten via onlinebooking systemet)   skal din hund have et julebad eller klippet fine jule-poter, ja så ring endelig og vi finder en tid i ..også i december :)

 

julen bliver altid fejret høj her i butikken og salonen. og trods vi stadig lever i en tid med COVID-19 så skruer vi igen op for hyggen i butikken med lys, tilbud, julegaver og overraskelser :) SÅ SELV OM DIN HUND MÅSKE IKKE HAR TID I DECEMBER..SÅ ER VI ET BESØG VÆR :)

ses vi ?