Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Om hundefrisøren

DSC 5400 "Jeg hedder Betina og er indehaver af "hundefrisøren-Randers". jeg har den 3 årige professionelle hundefrisør uddannelse, og er medlem af LHS (landsforeningen for hundesoignering), hvor jeg holder mig opdateres med udviklingen og deltager løbende i kurser."

"Inden at jeg gik ind i hundefrisør faget, hvor elevpladser absolut ikke bare hænger på træerne, har jeg forinden taget den 4 årig uddannelse som dyrepasser, som jeg i dag stadig har meget glæde af, i det daglige arbejdet med dyr".

"Jeg er selv ejer af 2 hunde; en Puddel som jeg overtog jeg da hun var 8 måneder gammel og havde hende dengang i starten sammen med vores store Berner Sennen, som der desværre måtte aflives, kun 6 år 1 mdr. gammel pga. kræft.""Cocker´en overtog jeg fra anden familie da hun var næsten 1½ år gammel."

"I salonen er målet at give hundene et så racetypisk udseende, men også imødekomme hvad der er bedst for netop din hund samt at efterkomme ejerens eventuelle specielle ønsker om udseende. Vi hjælper og rådgiver naturligvis gerne hvis du er i tvivl og ikke helt sikker på hvordan din hund skal klippes eller trimmes."

-------------------------------

Udover salonen, har jeg i lokalerne en lille butik....en lille butik med et STORT udvalg i hundeartikler og ting til hundeejere, til små priser. Her finder du desuden også en masse andre sjove andre ting som man normalt ikke lige ser.