Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Profil og personale

”HUNDEFRISØREN” ejes og drives af Betina Hansen

Betina;

Jeg har den 3 årige professionelle hundefrisør uddannelse, og er medlem af LHS (landsforeningen for hundesoignering), hvor jeg holder mig opdateres med udviklingen og deltager løbende i kurser.

Inden at jeg gik ind i hundefrisør faget, hvor elevpladser absolut ikke bare hænger på træerne, har jeg forinden taget den 4 årig uddannelse som dyrepasser, som jeg i dag stadig har meget glæde af, i det daglige arbejdet med dyr.

Jeg er i dag selv ejer af en amerikansk cocker spaniel som ofte er med på arbejde. samt jeg har i rigtig mange år haft 2 hunde samtidig, og senest har jeg mistet min puddel år 2020 som blev 13.5 år gammel. Pudlen overtog jeg i 2007 da hun var 8 måneder gammel (og havde hende dengang i starten sammen med vores store Berner Sennen, som der desværre måtte aflives, kun 6 år gammel pga. kræft.) Spanielen, jeg har i dag, overtog jeg i 2011 da hun var næsten 1½ år.

I salonen er målet at give hundene et så racetypisk udseende, men også imødekomme hvad der er bedst for netop din hund samt at efterkomme ejerens eventuelle specielle ønsker om udseende. Vi hjælper og rådgiver naturligvis gerne hvis du er i tvivl og ikke helt sikker på hvordan din hund skal klippes eller trimmes.

 

Andre ansigter på salonen..

Min samlever "Jan" er ofte at se i butikken, hvor han naturligvis gerne hjælper jer kunder, men ellers tager sig mest af IT/kontor.

...samt der kan med større mellemrum være uge-praktikanter her, da vi er imødekommen over for at de unge mennesker der vil prøve faget af og se om det er noget for dem i fremtiden.