Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Profil og personale

”HUNDEFRISØREN” ejes og drives af Betina Hansen

Betina;

Jeg har den 3 årige professionelle hundefrisør uddannelse, og er medlem af LHS (landsforeningen for hundesoignering), hvor jeg holder mig opdateres med udviklingen og deltager løbende i kurser.

Inden at jeg gik ind i hundefrisør faget, hvor elevpladser absolut ikke bare hænger på træerne, har jeg forinden taget den 4 årig uddannelse som dyrepasser, som jeg i dag stadig har meget glæde af, i det daglige arbejdet med dyr.

Jeg er selv ejer af 2 hunde, puddel & spaniel, som til tider også er med på salonen. Pudlen overtog jeg i 2007 da hun var 8 måneder gammel (og havde hende dengang i starten sammen med vores store Berner Sennen, som der desværre måtte aflives, kun 6 år gammel pga. kræft.) Spanielen overtog jeg i 2011 da hun var næsten 1½ år.

I salonen er målet at give hundene et så racetypisk udseende, men også imødekomme hvad der er bedst for netop din hund samt at efterkomme ejerens eventuelle specielle ønsker om udseende. Vi hjælper og rådgiver naturligvis gerne hvis du er i tvivl og ikke helt sikker på hvordan din hund skal klippes eller trimmes.

Nete;

Jeg blev udlært her på salonen år 2010. året efter blev jeg fastansat på salonen som hundefrisør assistent, hvilet jeg er rigtig glad ved, da arbejdet med hunde og soignering er et af de bedste jobs der findes. Jeg er medlem af LHS (landsforeningen for hundesoignering) og holder mig ligeledes også opdateret ved løbende at deltage på kurser.

Jeg er i dag den lykkelige ejer af en lille Jack russel terrier, som jeg har overtaget som 3 årig fra anden familie.