Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Tidsbestilling - information

Tidsbestilling

Du kan bestille tid enten ved personlig henvendelse i salonen eller via telefon. Telefonen er altid åben i salonens åbningstid, men da jeg til tider enten står med kunder, larmer med føntørrer, eller allerede har en kunde i røret, har jeg erfaret at det kan være svært at komme igennem. Derfor opfordre jeg gerne til at man også kan gøre brug af muligheden, og sender en sms i stedet, som selvfølgelig bliver besvarest snarest inden for åbningstid.

pr. januar 2017 er det også muligt for faste kunder at booke tid via online bookning ("fast kunder" er kunder der har været her til fuld soignering minimum 1 gang så de er registreret i systemet)

HUSK altid at tjekke "sidste nyt" hvor blandt andet oplysninger om ventetid løbende bliver opdateret !

Tidsbestilling på tlf. 20 63 70 34

(Er du ny kunde, så se også under ”Ny kunde - første gang på Salonen”)

Forsinkelse vedr. din aftalte tid
Kan du allerede forinden se, at du vil blive mere end 5 minutter forsinket, så giv os venligst besked.

Alle hunde skal være vaccineret fra hvalp af og under regelmæssig behandling af forebyggende loppemiddel af hensyn til smittemæssige årsager. Hvis der findes lopper på hunden, bliver et desinfektions gebyr på 200 kr. opkrævet.

Med hensyn til hvis du kun ønsker tilbuddet om negleklip…

Vi opfordre gerne til at man ringer/sms´er og aftaler en tid (også gerne på dagen man gerne vil komme forbi). Selvfølgelig tager jeg også negleklip uden tidsbestilling, men kan nogle gange være nødsaget til at lade folk vente.

Pr januar 2017, tilbyder jeg klip af kløer uden tidsbestilling hver den første onsdag i måneden 8.00-17.00 (dvs tidsbestilling til negleklip på hund, kat, kanin og marsvin en denne denne ene dag om måneden uden tidsbestilling og du kan derfor bare møde op)

(se også under ”negleklip”)

Du kan kører "næsten" lige til døren & det er GRATIS at parkere på P-pladsen bag bygningen.

Afbestilling

Har du ikke mulighed for at overholde din tidsbestilling, bedes du afbestille senest 2 dage før din aftalte tid, og vi finder da hurtigt en ny tid til dig. Afbestiller du senere end 2 døgn før den aftalt tid vil der blive tillagt gebyr.

Du kan enten henvende dig personligt eller kontakte salonen via telefon

Udeblivelse fra den aftalte tid (dvs. ikke ringer afbud) betales med behandlingens pris

Tidsbestilling