Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Har du set os på Facebook ?

 

Vi er kommet på facebook. Vi er også hopper med på facebook for at oplyse alle vores kunder om hvad der sker af nyt i salon og butik. Vi står dog ikke selv for facebook siden, og der vil derfor ikke blive besvaret eventuelle spørgsmål på facebook. (Dét skal stadig forgår via hjemmesiden her)

"FØLG, DEL, OG LIKE OS PÅ FACEBOOK" så vi når ud til flest mulige af vores kunder - og så går i heller ikke glip at nyheder, vigtige oplysninger, TILBUD m.m.

Nye tiltag i "negleklippe-rummet" - se det på facebook !!!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ventetid i salonen Vi har arbejdet på højtryk hele foråret og sommeren for at få vores ventetid ned, og vi er nu ved at komme efter det. (jeg skriver her den 1. september) og vi har nu ca en ventetid på kun ca 5-6 uger. - i forhold til at vi har været helt oppe på 8-9 ugers ventetid. 

Til de kunder ; der har ekstra store hunde/ hunde med ekstra store pelse d.v.s. kundehunde der tager 3-5 timer, samt de der har flere hunde der skal ordnes samtidig - her kan der være lidt længere ventetid.

undgå ventetid - Få en ny tid med inden du forlader Hundefrisøren-Randers

det er næsten for tidligt at sige at julen nærmer sig - men det er desværre sandt. Og mange af vores faste kunder har allerede bestilt tid i december (hunden skal jo også være julefin)  Ønsker du tid i december, så bestil i god tid :O)

Som altid, så vil salonen og butikken være lukket mellem jul og nytår, samt første uge i januar.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tilbud i butikken Hurrta seler - restsalg spar -60% (normal pris 249,-)

                            Knogler med fyld, udgående vare spar -50% (normal pris 29,-)

                            Pølser (godbid med vitaminer)  spar -30%

Fastkunde tilbud - altid -10% rabet på køb af okologisk hundeshampoo (100ml, 250ml, 500ml, 1000ml.) samt -10% rabat på køb af lakseolie tilskud (250ml, 500ml, 1000ml.)

Rabat på klip af kløer/negleklip normalpris 125,- klippekort med 5 klip, fra kun 425,-

Nyhed i butikken Fortiflora - middel til hunde og katte med sensibel mavetarmsystem. Se mere på Facebook. Pris fra 14kr.             køb en hel æske og få 50kr. rabat !! 

Nyhed i butikken Treponti selerne kom i butikkken her i sommers, og nu har vi så også fået Treponti Y-seler til mellem og de lidt større hunde, samt seler til små og mellemstørrelser der kan indstilles under maven til de hunde der "variere i størrelse og pels". KOM IND OG PRØV !!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ofte stillede spørgsmål over mail og sms Hvor er jeres prisliste på hjemmesiden ??

Svar : Der er ingen prisliste på hjemmesiden. Vi har valgt ikke at lægge priser ud, da der hurtigt kan opstå misforståelser. Kontakt os gerne, og vi oplyser gerne en ca pris. Det er dog ikke altid muligt for os at give en ca pris over telefon/mail, hvis f.eks. du har en blandingsrace som du ikke ved hvad er en blanding af, eller hvad du ønsker gjort - i disse tilfælde bliver vi nød til at se hunden inden vi kan give en pris.

 

Det var sidste nyt i september :O)

vi ses hos Hundefrisøren-Randers