Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Ventetid - randers messe - tilbud - online booking

 

Så er året godt igang, og vi er allerede nået ind i februar måned, hvilket også betyder at der nu er mere ro på, og at jeg er tilbage i den gamle situation med at "være mig selv" som selvstændig, hvilket er tilfredsstillende da jeg nu selv kommer i kontakt med alle jer kunder igen (har nemlig kunne forstå at mange af jer kunder troede at jeg ikke klippede hunde mere, men at jeg bare altid tog mig af alle kunderne i butikken ? ...forklaringen er dog at jeg jo selvfølgelig bare gjorde begge dele :))

----------------

som jeg har varslet, så er ventetiden vokset kolonormt, og jeg har derfor valgt at lukke for tidsbestillingerne fra 1 august og frem indtil jeg får lavet nye åbningstider (med virke fra 1 august 2018). DERFOR HAR INGEN KUNNE BESTILLE TID EFTER SOMMER /AUGUST OG EFTER!!


Jeg skriver her på "sidste nyt" når de nye åbningstider er klar (senest 1 marts) hvorefter jeg åbner for tidsbestillinger igen til efter sommerferien. ...SÅ HUSK AT FØLG MED HER PÅ SIDEN !!

 

DER ER P.T. IKKE FLERE LEDIGE TIDER TIL STØRRE PELSPLEJE INDEN SOMMERFERIEN....men ALTID tider til klip af kløer !!

 

HUSK også....klip af kløer uden tidsbestilling hver den første onsdag i måneden

----------------

pga den lange ventetid henviser jeg gerne til andre saloner....se mere på www.hundesaloner.dk

------------------------------------------------------------------------

 

ONLINE BOOKING...

ofte stillede spørgsmål : hvorfor kan jeg ikke få det til at virke og bestille en tid ??

Svar : du gør intet forkert - men der er bare ingen ledige tider at booke i øjeblikket, desværre.

i booking systemet kan i også skrive jer på venteliste til pelspleje, hvor i vil blive kontaktet i tilfælde af afbud.

 

---------------------------------------------------------------------------

 

Randers Messen 2018

Den 17 og 18 februar vil butikken være repræsenteret på Randers Messen, som foregår i Randers arena sammen med op mod 200 andre representanter/forretninger.

jeg møder op med en MASSE TILBUD, som du bare ikke må gå glip af.

Billetter til GRATIS indgang ligger i forretningerne over det meste af Randers....men skulle du mangle, så kom og få nogle hos mig :)...  man kan også betale v indgangen.

Der er ialt 3 haller....og det er den bagerste hal hvor "det hele sker" :)

 

---------------------------------------------------------------------------

 

TAK TIL JER MANGE KUNDER FOR TIDLIGERE ÅR...


Der har i især januar måned været rigtig mange kunder jeg måtte sige "farvel og held og lykke fremover" til pga der ingen ledige tider var i kalenderen til ny tidsbestilling. jeg beklager rigtig meget, men håber på jeres forståelse af at jeg alene jo ikke kan ordne det to mennesker normalt har gjort sammen.

Ved at jeg nu bare er mig selv alene igen, har det været et kapløb for jer kunder at nå at få den sidste ledige tid der var i det første halvår. det har været først til mølle....og kallenderen er nu fyldt.

til jer der ikke nåede det...så henviser jeg til www.hundesaloner.dk, hvor hele landets udlærte hundefrisører står listet, og det er derved bare at kontaktet den salon der ligger jer nærmest.

TAK TIL ALLE JER KUNDER FOR JERES FOSTÅELSE I DENNE LIDT SVÆRE TID :)

--

desværre har ikke alle kunder taget lige godt imod at de ikke kunne få en ny tid, ja enkelte kunder har oven i købet været truende og højtråbende.....til dette kan jeg her igen kun sige at "jeg er her stadig" og  "jeg ville ønske jeg havde tiden til at ordne ALLE jeres hunde" , men selvom jeg tager overarbejde det næste halve år, så er det bare ikke nok!!

nogle enkelte kunder har også kaldt det " vildt dårlig service" når de ikke kunne få en ny tid til pelspleje, hvor jeg derimod syntes at jeg har gjort hvad jeg kunne i denne situation ( jeg har varslet i rigtig god tid at en medarbejder stopper, samt kontaktet hundesaloner i 0-100 km afstand i håb om at finde nye gode steder til de hunde der ikke kan blive her). om det kunne være gjort anderledes ? det må du som læser vurdere !! det er jo aldrig nemt når en medarbejder ønsker at kommer videre...men.. ?!

--------------------------------------------------------------------

 

Facebook...

Facebook siden er  nu også lukket ned , så det vil ikke længere være muligt at finde info denne vej. flere kunder har stillet spørgsmål denne vej, hvilket jeg ikke har kunne besvare (jeg må desværre indrømme at jeg personligt ikke selv har facebook og ikke har i sinde at sætte mig ind i brugen af dette foreløbig .....jeg har jo travlt nok med jeres hunde :)  ...så derfor er siden lukket ned.

 

---------------------

 

 TILBUD I BUTIKKEN..

Dækkener....spar op til 50 % 

vinter heldragter.....spar 20 %

 

...og så er der en hel hjørnereol med RESTSALG og UDGÅENDE VARE !!

 

------------------------------------------------------------

 

vi ses på Randers messen , weekenden uge 7.

mvh Betina :)  hundefrisøren Randers