Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Katte

 

Her på salonen er katte også meget velkomne

 

Vi tilbyder følgende;

 * pelspleje, evt. med tørvask og negleklip

 * Tætklip med maskine, inkl. negleklip

* klip af kløer

 

Kattes pels kan filtre rigtig meget sammen på rimelig kort tid, så jævnlig udredning anbefales for at undgå Filt/Tæppefilt. For en stor del af de katte som kommer her, er det som regel fordi at deres pels er filtret meget sammen, så hverken en kam eller børste kan komme igennem pelsen. Hvis det er så slemt at katten er helt bundfiltret, er vi nødsaget til at bruge maskinen og få klippet det af, for en sammenfiltret pels er grobund for eksem og svampeinfektioner.

OBS !! katte har også fældeperioder, så vær opmærksom på disse….og vær ekstra på vagt med udredningen, eller bestil tid hos frisøren allerede ved årets første fældetid, som ligger de første måneder på året, og vi kan tage det i opløbet, så at det ikke når at blive uoverskueligt for jer som ejer, og en evt. nedklip af kattens pels kan således måske undgås

 

↓ Før og efter-billed ↓

- samt den store mængde overflødige pels der kom af -

 

 Salon Januar 2013 010Salon Januar 2013 014

 

 

 

Hvis det er svært selv at passe den almindelige udredning hjemme, hjælper vi gerne med dette. Vi  rådgiver også gerne om hvordan du selv kan klare den daglige pelspleje, samt sælger redskaberne hertil.

 

Har du en indekat som ikke kræver den helt store pelspleje, men som måske er lidt doven anlagt, og derfor ikke rigtig får brugt kradsebrættet, er det her på salonen også muligt kun at bestille en negleklip. For lange negle er irriterende for katten, de flægger nemt, samt har man gulvtæppe i hjemmet hænger kattens negle mange gange fast heri, og de har svært ved at komme fri.

 

Bemærk: Katte bliver ikke bedøvet her på salonen.