Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Udtalelser fra kunder

 


Gravatar of
Henning Kragh Pedersen Siger:
Tuesday, February 9, 2016
Vores Labradoodle Luna bliver trimmet af Betina ved Hundefrisøren. Sidst Luna skulle trimmes, var der optaget hos Hundefrisøren (Det forstår jeg godt). Vi måtte derfor prøve en anden. Det var ikke godt. Vi måtte desværre selv gøre meget om. Vi bestiller nu i god tid. Den trimning som udføres her, er fremragende og kan varmt anbefales. Vi tog nogle før og efter billeder, som vi delte med Jeanette fra Specialdogs.dk. Det var den kennel, hvor vi købte Luna. Jeanette har meget STOR ros til arbejdet og ønskede at få at vide, hvem som var SÅ dygtig. Vi har givet Jeanette lov at bruge billederne af Luna på sin hjemmeside som eksempel på, hvordan dét skal gøres. Hundefrisøren får også lige en reklame på FB siden Specialdogs Doodler. Jeg håber, det er ok.

Venlig hilsen
Eva og Henning

Gravatar of
Charlotte Siger:
Thursday, October 22, 2015
Super dejlige piger, der er rigtig dygtige til deres job. Har brugt Betina og siden Nete til vores gamle Cocker ziggi, fast 4 gang om året i ca 9-10 år, og er fortsat med vores nye cockerhvalp Molly på 15 uger, som allerede har været forbi salonen til en lille omgang hygge nus/klip. De bedste anbefalinger herfra.

Gravatar of
Tommy Jensen Siger:
Sunday, April 12, 2015
Jeg har kun rosende ord og hver gang piko er derover om det for at blive vasket eller klippet negle får vi altid så super en service og betjening og gode råd med på vejen.Piko er bare så blød efter en omgang vask og jeg kan kun varmt anbefalde hundefrisøren.Nu kommer vi hver 2-3 månede for at få klippet negle eller bliver vasket.

Vuf vuf piko og kærlig hilsen Tommy

Gravatar of
Helle Siger:
Thursday, February 5, 2015
Vi vælger kun jer til vores tykke Shih-Tzu han, Nuser, på 8 år. Alle roser jeres måde at klippe ham på, og han bliver så lækker soigneret efter en tur hos jer. Mvh Nuser og Helle

Gravatar of
Pia Poulsen Siger:
Wednesday, January 14, 2015
Mille, vores cairnterrie på 1.5 år, er igen fin og lækker efter et par timer i Netes hænder😊
Mille har fast tid hver 13 uge - hun er glad for Nete og vi er glade for vi altid har en hund som er velplejet😊
Kan varmt anbefales!
De bedste hilsner Mille, Hans og Pia

Gravatar of
Susanne & Esben Lang Siger:
Thursday, November 20, 2014
Vi er glade for at lade Alida besøge jer en gang imellem. Hun er som forvandlet derefter, vores dejlige "smuksak", - Skønt for jer og alle os, at I snart får nogle bedre lokaler. Kærlig hilsen Alida og hendes forældre ...

Gravatar of
Inge Lehmann Siger:
Monday, September 1, 2014
Kære Betina og Nete,

Jeg har idag hentet Freddy efter endnu en god oplevelse hos jer. I er bare så gode til at vejlede os ejere og gøre det bedste for vores hunde. Vi er superglade for et rigtig godt resultat.

Mvh Inge

Gravatar of
Bettina Siger:
Saturday, August 9, 2014
Min pomeranier kommer kun ud til Betina. Jeg har været hos mange hundefrisører og dette er den ultimativt bedste. Betina er helt klart den mest kvalificerede jeg har mødt, stedet er flot og rent og hundene har det rigtig godt mens de er det. Desuden tager Betina sig altid tid til at svare på spørgsmål og vejlede med hensyn til pelspleje. 5 poter herfra :-)

Gravatar of
Kona og Liv Siger:
Wednesday, July 30, 2014
Kona (Berner Sennen) og Liv (Mor), siger tak for en fantastisk god oplevelse og behandling i den bette salon! Kona er blevet så flot og ser super godt ud efter at have været i Bettinas kyndige hænder. Super professionel behandling og vi fik mange gode råd med på vejen også.
Så vi glæder os allerede til næste besøg i Salonen. Og har selvfølgelig også bestilt tiden allerede.
Så vores allerbedste og varmeste anbefalinger til de to piger herfra os!
Knus fra Kona og Liv.

Gravatar of
margit grønnegaard Siger:
Monday, September 30, 2013
Pierre ELSKER Betina.
Hans første to besøg hjemme hos en selvlærd, var hans psyke flosset. Det har Betin bare bygget op igen, med flot resultat.
Pierre er bare utrolig flot klippet og soigneret...OZZE JEG elsker Betina og Nehte, de er et par dygtige piger, som er rigtig sød ved hundene.
Kærlig hilsen Pierre og Margit <3

Gravatar of
Viola Siger:
Thursday, May 30, 2013
....tak for nogle skønne timer Betina!
Som altid, er jeg bare så fin og dejlig, når jeg har været på besøg hos dig.
Min mor siger: "Ja, hun vover pelsen ...gør hun,
så dygtig og faglig kompetent"
VOV fra Viola - en bomuldshund- og hilsner fra Violas mor

Gravatar of
Mai Siger:
Wednesday, May 22, 2013
Vi havde lige fået vores hund chili som er 6år, han var blevet lidt forsømt af sine tidligere ejere og vi kunne ikke selv overskue at få styr på pelsen..
Hundefrisøren gjorde et fantastisk stykke arbejde, chili blev en helt andet hund! Super behandling og SÅ flot klippet.
Ikke sidste gang chili kommer til frisør, vi bliver helt klart nye stamkunder :)
Tak for super behandling !

Gravatar of
Bent & Wera Siger:
Tuesday, May 21, 2013
"Efter et meget uheldigt besøg hos en hundefrisør for ca. 4 år siden, hørte vi om Betina, siden har vi kun brugt HUNDEFRISØREN, og det er kun Betina, som får lov til at soignere Joey, vores udstillingshund."

Kærlig hilsen Bent & Wera og VOV VOV fra Gismo & Joey

 

Din kommentar