Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Profil og personale

”HUNDEFRISØREN” ejes og drives af Betina Hansen

Betina;

Jeg har den 3 årige professionelle hundefrisør uddannelse, og er medlem af LHS (landsforeningen for hundesoignering), hvor jeg holder mig opdateres med udviklingen og deltager løbende i kurser.

Inden at jeg gik ind i hundefrisør faget, hvor elevpladser absolut ikke bare hænger på træerne, har jeg forinden taget den 4 årig uddannelse som dyrepasser, som jeg i dag stadig har meget glæde af, i det daglige arbejdet med dyr.

I salonen er målet at give hundene et så racetypisk udseende, men også imødekomme hvad der er bedst for netop din hund samt at efterkomme ejerens eventuelle specielle ønsker om udseende. Vi hjælper og rådgiver naturligvis gerne hvis du er i tvivl og ikke helt sikker på hvordan din hund skal klippes eller trimmes.

Andre ansigter på salonen..

Min samlever "Jan" er ofte at se i butikken, hvor han naturligvis gerne hjælper jer kunder, men ellers tager sig mest af IT/kontor.

...samt der kan med større mellemrum være uge-praktikanter her, da vi er imødekommen over for at de unge mennesker der vil prøve faget af og se om det er noget for dem i fremtiden.