Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Tidsbestilling - information

Tidsbestilling

Du kan bestille tid enten ved personlig henvendelse i salonen eller via telefon. Telefonen er altid åben i salonens åbningstid, men da jeg til tider enten står med kunder, larmer med føntørrer, eller allerede har en kunde i røret, har jeg erfaret at det kan være svært at komme igennem. Derfor opfordre jeg gerne til at man også kan gøre brug af muligheden, og sender en sms i stedet, som selvfølgelig bliver besvarest snarest inden for åbningstid.

det er også muligt, for faste kunder, at booke tid via online bookning ("faste kunder" er kunder der har været her minimum 1 gang så de er registreret i systemet). Når der så sættes en søgning igang i online-booking, vises de næste ledige tider til netop det DIN hund oftest kommer på solonen for (i nogens tilfælde er der "fuld pelspleje" i andres "klip af kløer")

HUSK altid at tjekke "sidste nyt" hvor blandt andet oplysninger om ventetid løbende bliver opdateret !

Tidsbestilling på tlf. 20 63 70 34

(Er du ny kunde, så kontakt mig gerne personligt eller på tlf. 20 63 70 34

Forsinkelse vedr. din aftalte tid
Kan du allerede forinden se, at du vil blive mere end 5 minutter forsinket, så giv os venligst besked, er man ikke mødt op efter 10 min (og ikke har givet besked) så betragtes det som udeblivelse, hvorefter den bestilte tid vil frigivet til anden kunde.

Alle hunde skal være vaccineret fra hvalp af, og under regelmæssig tjek/forebyggende for utøj og lopper, af hensyn til smittemæssige årsager. Hvis der findes lopper på hunden, bliver et desinfektions gebyr opkrævet.

Med hensyn til hvis du kun ønsker klip af kløer...

Vi opfordre gerne til at man ringer/sms´er og aftaler en fast tid .

men der tilbydes også klip af kløer UDEN tidsbestilling hver den første onsdag i måneden 8.00-17.00 (dvs tidsbestilling til negleklip på hund, kat, kanin og marsvin en denne denne ene dag om måneden uden tidsbestilling og du kan derfor bare møde op)

(se også under ”negleklip”)

Du kan kører "næsten" lige til døren & det er GRATIS at parkere på P-pladsen bag bygningen.

Afbestilling

Har du ikke mulighed for at overholde din tidsbestilling, bedes du afbestille senest 48 timer før din aftalte tid, og vi finder da en ny tid til dig/eller skriver dig på afbudslisten. Afbestiller du senere end 48 timer før den aftalte tid vil der blive tillagt gebyr.

Du kan afbestille din tid ved at henvende dig personligt, eller kontakte salonen via telefon / sms. (faste kunder der står i online booking systemer kan også afbestille/slette deres tid derigennem..dog senest 48 timer før den aftalte tid)

Udeblivelse fra den aftalte tid (dvs. ikke ringer afbud, OG får bekræftigelse herpå) betales med behandlingens pris

Tidsbestilling