Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Om hundefrisøren

DSC 5400 "Jeg hedder Betina og er indehaver af "hundefrisøren-Randers". jeg har den 3 årige professionelle hundefrisør uddannelse, og er medlem af LHS (landsforeningen for hundesoignering), hvor jeg holder mig opdateres med udviklingen og deltager løbende i kurser."

"Inden at jeg gik ind i hundefrisør faget, hvor elevpladser absolut ikke bare hænger på træerne, har jeg forinden taget den 4 årig uddannelse som dyrepasser, som jeg i dag stadig har meget glæde af, i det daglige arbejdet med dyr".

"Jeg har selv gennem årene haft både katte og flere hunde; f.eks en fantastisk Berner Sennen, som desværre kun blev 6 år og 1 mdr, hvorefter han måtte aflives pga kræft. han nåede dog at leve nogle år sammen med vores dværg puddel, som vi overtog da hun kun var 8 måneder, men efter, tæt på 14 år og et alders-svigtende hjerte, så stoppede hendes liv brat hjemme i stuen hvor hjertet sagde stop. i mellemtiden havde vi overtaget en amk cocker spaniel, hvorhvilket de to hunde var blevet bedste venner i årenes løb, og et stort savn ramte vores spaniel der levede med et kæmpe afsavn de sidste år af hendes liv, hvor hun blev 12 år". (Og for lige ikke at glemme kattene..så har to katte også haft sneget sig ind for år tilbage..en sølv perser samt en colourpoint perser). og jeg kunne fortælle om mange flere dyr i hustanden...meeen vi stopper her :) 
i dag har endnu en hund dog sneget sig ind, en terrier med stort T!...så når i høre lyde i butikken mens i venter, så er det nok "hende" (B-terrieren) der skælder sit legetøj ud" :)

"I salonen er målet at give hundene et så racetypisk udseende, men også imødekomme hvad der er bedst for netop din hund samt at efterkomme ejerens eventuelle specielle ønsker om udseende. jeg hjælper og rådgiver naturligvis gerne hvis du er i tvivl og ikke helt sikker på hvordan din hund skal klippes eller trimmes."

-------------------------------

"Udover salonen, har jeg i lokalerne her, en LILLE BUTIK der er fyldt til bristepunktet....en lille butik med et STORT og BILLIGT udvalg i hundeartikler og ting til hundeejere. Her finder du desuden også en masse andre sjove andre ting som man normalt ikke lige ser hos de større forhandlere der køre med fast soitiment/kæde-sortiment".