Hundefrisør, hundesalon, hundeklipper, Viborg, Aarhus, Randers Silkeborg, Hobro

Lulu - fra mors hjemmeklip til...

Fra mors køkkenklip… til fuld pelspleje med farve & klip hos hundefrisøren

Hunden hedder ”Lulu” og er en blandingsrace, som bor hos en børnefamilie ude på landet. ”lulu´s” mor klarer den daglige pelspleje, hvilket gik rigtig fint lige ind til ”lulu´s” pels skiftede fra hvalpepels til voksenpels.

Ca. 9 måneder gammel skiftede ”lulu” pels og mor fik ikke lige ordnede den daglige pelspleje. Pelsen begyndte at filtre total sammen, så mor tog den nødvendige beslutning og tog saksen i køkkenskuffen. Især pelsen på benene var filtret, så det var her at ”mor” klippede en hel del af.

Familien ville gerne at ”lulu” blev pæn igen, og vi snakkede da sammen om at klippe en pelslængde der passede bedre sammen med den korte pels på benene (som mor jo havde klippet af ). Lidt for sjov blev det nævnt at vi jo også kunne farve ”lulu´s” pels, og mod min forventning var familien vild med idéen.  (det skal siges at den hårfarve der er brugt er specielt udviklet til hunde)

Familien blev gjort opmærksom på at der hvor mor havde klippet helt kort ville vi ikke kunne udrette mirakler, så der ville højst sandsynligt blive et par huller i ben-pelsen her og der.

 

Bestiltid

Lulu F R 1 Custom
billede ovenover : så er den pels der var tilbage efter "mors hjemmeklip" redt ud og klar til farve og klip.
Lulu F R 2 Custom
billede henover : inden vi går igang med klipningen, skal LULU lige have lidt farve i pelsen.
Lulu F R 3 Custom
billede ovenover : Når farven er i pelsen er det svært ikke at "logre med halen" så den bliver lige pakket lidt ind (for at undgå farve over det hele)
Lulu F R 5 Custom
Billede ovenover : så har farven sat sig og LULU har været i bad og er klar til en klipning.
Lulu F R 6 Custom
....efter en velfortjent pause, mangler nu kun klipningen, som her er godt igang :)